Post Icon

IN BOJE - sezona jesen/zima 2010/2011

Pored toga što treba da znamo kakva garderoba je u trendu, potrebno je da znamo i koje se to boje in. U sezoni jesen/zima 2010/2011 preovladavale su boje poput crne, bele, crvene (moje 3 omiljene boje), ali i zute, boje koja se svremena na vrema javlja baš u kolekcijama jesen/zima.
U daljem delu posta za svaku od ovih, nabrojanih boja, daću po neki komentar praćen slikama sa modnih pista poznatih kreatora.

CRNA
S obzirom na činjenicu da se pripremamo, odnosno da se nalazimo u hladnijem dobu godine, sasvim je jasno zašto su dizajneri više pažnje posvetili tamnijim bojama. Naravno ne treba da nas čudi da je dizajnerima crna najpopularnija među tamnim bojma. Crna je klasična, čini nas mršavijim i u njoj smo uvek elegantni.

Kako su kreatori koristili crnu boju u svojim kreacijama:

Victoria Beckham

Altuzzara

Christian Dior

BELA
Previše tamnih boja nije dobro. Zato na scenu stupa bela, kao veliki  kontrast crnoj. U sezeno jesen/zima 2010/2011, bele boje je bilo svuda. A zašto da ne kada je ova boja lepa, ženstvena i daje svetu više svetlosti. Odlučite se za ovu boju u popravite raspoloženje, kako sebi, tako i drugima.

Kako su kreatori koristili belu boju u svojim kreacijama:

 Versace

 Valentino

 Chanel

CRVENA 
Ova boja je najseksipilnija od svih. Žena u crvenom je svakako u centru pažnje, a nije li to ono što svi mi želimo?

Kako su kreatori koristili crvenu boju u svojim kreacijama:

Valentino

 Issa

 D&G

ŽUTA
Ova boja i nije baš baš u trendu ove sezone, ali se ipak našla u kreacijama nekih od svetski poznatih kreatora i mogu vam reći da izgleda neverovatno. Dakle, ako ste spremni da eksperimentišete ili ako zaista volite žutu boju, možete stvoriti neveroatan izgled sa ovom bojom.

Kako su kreatori koristili žutu boju u svojim kreacijama:

 Versace



 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 коментара:

Dragana Daša said...

ove crne kombinacije su fantastične!:)

Post a Comment