Post Icon

5 HALJINA ZA PROLEĆE... koje morate imati!

1. Haljina srednje dužine sa cvetnim printom
Ovakva haljina će biti jedna od najkorisnijih stvari iz vašeg ormana spremnog za proleće. Možete je nositi u raznim kombinacijama. Sa uskom klasičnom rolkom ili nekim džemperčićem, a ako bude baš toplo i bez ičega, samo ona na bratele.
Preporučujem da je nosite sa obućom na punu petu i sa puno kaišića.


2. Prugasta haljina
Prugasta haljina... na šta vas to asocira? Mene na more i pomorstvo. Zato hajde da nadjemo dobar vetar koji će nam pomoći da otplovimo u toplo proleće u dobroj garderobi.
Preporučujem da prugastu haljinu nostite sa nekim sakoom, zatvorenim cipelama sa punom petom ili baletankama. Dobro bi došao i neki detalj poput marame ili neke zanimljive ogrlice.


3. Duga haljina
Maxi haljinu izaberite u nekoj svetloj boji, a super ćete je kombinovati sa teksas uskom jaknicom i odgovarajućim sandalama, a za one koji vole starke možete i njih ubaciti u ovu kombinaciju, što da ne.


4. Košulja haljina
Ovakvu haljinu možete nositi sa štrikanim ili krznenim prslukom, sa kaišem na struku, uz helanke ili dokolenice... Jednostavno ovaj model haljine možete kombinovati sa mnogo toga, ali ono što ne smete propustiti sa ovom kombinacijom jesu sexy sandale sa visokom štiklom.


5. Kratka uska haljina
Kratku usku haljinu možete nositi u raznim prilikama, možete je kombinovati sa helankama ili bez njih, sa čizmicama, cipelama ili sandalama, može biti sa rukavima, na bratele ili bez njih.
Ja sam se odlučila da ovde prikažem kratku usku haljinu svetle boje i sa cvetnim printom, koji je neizostavan u sezoni proleće/leto 2011. Sa takvom haljinom možete nositi i već duže vreme trendi šnale i rajfove za kosu sa cvećem ili nekim drugim zanimljivim detaljem.




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 коментара:

Post a Comment