Post Icon

Cveta Majtanović u kreaciji Ane Ljubinković

Prvo za one koji još nisu upoznati sa radom kreatorke Ane Ljubinković, evo nekih podataka. 
Ana Ljubinković je rođena u Beogradu, gde je 2004. godine diplomirama na fakultetu likovnih umetnosti. Iste godine, na Beogradskoj nedelji mode, prezentovala je i svoju prvu kolekciju i od tada je Ana redovni učesnik ove manifestacije.
Anino viđenje mode se bazira na smelom kombinovanju boja, dizajna i detalja. Kako bi ostavila što ličniji pečat Ana Ljubinković je posvećena ručnom radu, ukrašavanju odevnih predmeta rukom. Od 2009. godine dizajnerka je nagrađivana više puta za svoj rad u modi. 
Ana Ljubinković kroz svoju modnu liniju svesno izbegava trendove, insistirajući na ličnoj percepciji mode. Ona se obraća maštovatim, hrabrim ljudima sa izraženom individualnošću.


A sad ono zboga čega se post zove tako kako se i zove. Na dočeku Nove Godine na trgu u Novom Sadu pored Van Goga, Frajli i drugih nastupala je i Cveta Majtanović. 
Cveta je tom priliko nosila prelepi kaput koji je kreirala Ana Ljubinković. Baš kako je i sama kreatorka rekla, ona pravi modele koje će nositi maštovite, hrabre žene, baš kakva je ,morate priznati, i Cveta Majtanović. Od kako se pojavila na srpskoj muzičkoj sceni Cveta zrači posebnim, drugačijim šarmom i stilom i iskreno se nadam da će nas uskoro, posle duže pauze, obradovati i nekom novom pesmom.



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 коментара:

Post a Comment