Post Icon

Panama Hat

Jako volim kape, kačkete, šešire - oh mali obod, veliki obod, jednobojni, šareni, sa trakom ili bez nje... Međutim onaj u koji sam već duže vreme JAKO zaljubljena jeste Panama šešir! Znate to su oni lepi beli pleteni šeširi, sa crnom trakom oko njih. Ali (kod mene uvek mora da bude neko ALI) ja ne mogu nigde da nađem takav šešir i da ga kupim. Gledala sam po Novom Sadu, gledala u Rumuniji, ali nisam našla. Tako da ako kojim slučajem znate gde ima da se kupe, javljajte obavezno!
Evo da ne bi bilo nedoumica kako Panama šešir izgleda, spremila sam i par sličica. Na nekim od slika se taj lepotan nalazi na glavama poznatih dama, a i gospode.

I really like hats, caps, hats. But the hat in which I have long been very much in love is the Panama hat! Know that they are beautiful white knitted hat with a black stripe around it. But (with me always has to be a BUT) I can not find anywhere else such a hat and buy it. I looked around in Novi Sad, watched in Romania, but I didn't  found it.
How wouldn't be no doubt how Panama hat looks, I prepared a couple of pictures. On some of the pictures are the Beauties on the heads of famous ladies and gentlemen.

Kad bih ja samo naletela na neki ovakav štand, kupila bih najmanje tri komada. Za svaki slučaj, nek se nađe :)




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 коментара:

POSH world by Branislava said...

Imas u Aldu slicnih :-)

Borislawa said...

Hvala, baš sam ih videla tamo pre neki dan. Lepi su, ali nisu baš takvi kao što tražim. Ako na kraju ne nađem baš Panama Hat, moraću pristati na kompromis :)

dziewczyna komornika said...

I like a hat!:)

http://dziewczynakomornika.blogspot.com/

Post a Comment