Post Icon

Food, Food and Again Food

Svakog meseca me uhvati period od nekoliko dana kada bih samo jela - ok, znam tačno i kada je taj period i zašto me hvata, ali ponekad me prosto izluđuje! Tada ne samo što bih jela, nego i razmišljam samo o hrani, o tome šta bih mogla novo da spremim, ili ako sam u žurbi da kupim. Tako je i sada, evo me ponovo u tom "hrana" periodu. Zato sam i rešila da napravim ovaj post, kako bih se bavila hranom, ali na neki drugi način - GLEDAJUĆI JE!
Zato drage moje, ako se još neka od vas, kao i ja, nalazi u ovom periodu, uživajte u ovim sličicama, a degustaciju ćemo ostaviti za neki drugi put, kada nam jelo ipak ne bude na prvom mestu. ;)

Every month, catch me a period of days when I'd eaten - OK, I know exactly when the period is, and why do I catch, but sometimes simply maddening! Then I wouldn't only eat food, but just thinking about food, about what I could to prepare new, or if I'm in a hurry to buy. So now, here I am again in this "food" period. That's why I decided to create this post, so I dealt with food, but in another way - by looking at it!
Therefore, my dear, even if some of you, like me, at this period, enjoy the pictures, a tasting will be left for another time, when we eat doesn't take the first place. ;)




































  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 коментара:

anonimna čitateljka blogova said...

joooj..nisu oni dani, ali ove slike naprave kao da jesu....fooooood! :)

Post a Comment