Post Icon

Dobrodošli u pepito svet / Welcome to Houndstooth World

O pepito trendu možete da čitate na blogu Bonjour.....JR, tako da ja neću onda puno o tome govoriti. Više pažnje ću obratit na moju kombinaciju, odnosno na moj pepito odabir.
Ja, kao što već sigurno znate, obožavam crnu i belu boju i mogla bih ih stalno nositi. Tako da sam zbog toga i veliki fan pepito šare. Ovu pepitu jaknicu kupila sam pre par godina, ali je nikada nisam nosila. Sve sam nešto čekala kao za posao, pa onda sa nekom haljinom u elegantnoj kombinaciji, sve dok  juče nisam rešila da ga ukombinujem uz crni džemper, crne farmerke i čizmice. I evo, ovako je to onda izgledalo. Kako vam se dopada?


About the houndstooth trend you can read the blog Bonjour.....JR, so I won't talk much about it. More attention will be paid to my combination, or on my houndstooth selection.
I, as you surely know, I love black and white color so I could wear them all the time. So that's why the big fan of houndstooth. This houndstooth jacket I bought a few years ago, but I never wore it. All I was waiting for something like a job, and then to wear it with a dress in an elegant combination, until yesterday, when I decided to combine it with a black sweater, black jeans and boots. And here it is, thus it seemed. How do you like?






Kombinacija / Outfit - No Name :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 коментара:

fashionmagnolia said...

Super je mantilic!

Miss Psycho Cat said...

Jaknica je baš zanimljiva, samo mi maalo upadaju oči ti kaiševi oko ruku, ali nije strašno, stvarno je slatka svejedno, a i ja obožavam ovaj dezen ;)

sugarhoneybaby said...

Jaknica je bas lepa,al slazem se s putnicom..ja bih skinula te kajsice:)

Borislawa said...

Možda nisu ni ti kaišići toliko problem koliko su te šnale za podešavanje širine, meni one više smetaju... Ali dobro je, može se skinuti u svakom slučaju :))

Ilda said...

meni je bas slatko,i svijda mi se tvoj blog jako,pratim te samo tako nastavi ;)

Borislawa said...

Hvala Ilda! Zaista mi je drago da to cujem :)

Amazingly Beautiful by Isa Malago said...

I love these pictures and your outfit.. :)

follow me :)
www.amazinglybe-au-tiful.blogspot.com

xox

Post a Comment