Post Icon

Prom Planning

Rešila moja Jelka, to vam je mlada dama iz ovog posta OVDE, da organizuje 5 godina velike mature generacije 2003/2004 vršačke gimnazije "Borislav Petrov - Braca".


Kako to već ide kada su organizacije u pitanju, ne može proći bez nekih, bar malih, problema. Ovde je ipak nastao jedan malo veći problem. 
Prostor u kome je planirano da se organizuje proslava mature iznajmljen je, ni manje ni više, nego dva puta za isti dan i satnicu, te je tako jedna strana ostala bez prostora, a predpostavljam da pogađate da smo ta strana mi. I sada naša Jelka organizator (Jelena - ja joj samo tepam Jelka :) ) pokušava da pronađe novi prostor koji će svima odgovarati, da cena bude pristupačna, da bude dobra hrana, piće, muzika uključena u cenu, itd. 
Ali šta sada nastaje? Nastaje to da svako od učesnika gore pomenutog skupa ima neki svoj predlog, zamerku, ideju, pa sam zbog toga i ja kao njena najbolja drugarica rešila da joj pomognem i kao pravom prijatelju prenesem svoje zahteve i predloge za to posebno veče. 
Krećemo!

Kada je prostor u pitanju želim da on izgleda slično nekoj od ovih kombinacija:





Sad hrana. Tu treba paziti da budu zadovoljeni i on koji vole meso i oni koji se sa njim baš nešto i ne ljube, ali i oni koji čekaju poslastice koje dolaze na samom kraju večere - naravno slatkiši. Ja tu nisam izbirljiva tako da mogu jesti sve, pa sad šta organizator odluči, ali ipak evo nekih predloga:















Što se pića tiće i tu sam fleksibilna, ali nešto od ovoga ne bi bilo na odmet:











Verovatno će dobar deo nas posle nekog od ovog pića izgledati ovako:
- sastavni deo svake žurke :) -




Ali ništa od ovoga nije bitno. Bitno je da se mi okupimo, sretnemo posle 5 godina i dobro provedemo. Zato Jelo moja, samo napred u organizaciji i viči ako treba pomoć.




P.S. Ovaj predlog ipak bi mogao da se uzme na razmatranje. Ne bi bilo loše da se nekim profesorima pre dolaska na proslavu da nešto ovako da drže na glavi. 


Hehehe šalim se naravno. :)

P.S.S. Ovaj post posvećen mojoj Jeleni i svim onim ljudima koji se bave nekom vrstom organizacije poput ove i sličnim ovoj.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 коментара:

Ivanasworld said...

Super su slike :-)

MaryGlamLady said...

xaxaxa..cool postic..odlicne slicice...

Maja Mladenovic said...

Odlican post, zanimljive su ti ideje. Moja matura se blizi, nadam se da ce biti nesto slicno ovim predlozima! :)

daniel1988 said...

Bravo Buco!

dictionaryoffashion said...

Zanimljiv post... :))

http://dictionaryoffashion.blogspot.com/

Gabriele Vilkonyte said...

Hello dear,
maybe you would like to follow each other's blogs with GFC or via bloglovin? or even both?

wolffashion.blogspot.com

have a nice day!
gV

Post a Comment