Post Icon

Moje Krpice.rs

Pre par dana sređivavala sam orman u kome sam našla dosta stvari sa kojima ne znam šta ću. A onda par dana nakon toga stigao mi je jedan zanimljiv mail - kratko i jasno mojekrpice.rs, rešenje za ormane punih stvari koje vam više ne trebaju.


Sajt mojekrpice.rs je osnovan za sve one koji se interesuju za modu i modne trendove. On omogućava kupovinu, prodaju, menjanje i poklanjanje odeće, modnih detalja i kozmetike. Sa sajta mojekrpice.rs takođe je moguće deliti savete i diskutovati o najnovijim stilovima, modnim novostima i trendovima.
Uključivanje u ovu zanimljivu zajednicu je jednostavno i besplatno. Sve što je potrebno jeste da pronađete odeću, modne detalje koje više ne koristite, zatim napravite nekoliko pojedinačnih ili grupnih fotografija predmeta koje ste odabrali i postavite ih na mojekrpice.rs. Kada izaberete cenu po kojoj želite da prodate svoje predmete spremni ste za prodaju ili razmenu. Ne treba zaboraviti i mogućnost da neki predmet možete i jednostavno pokloniti.


Mojekrpice.rs je zabavno mesto gde možete podeliti svoje ideje o modi ili savete kako da svakoga dana izgledate sjajno. Potrebno je svega nekoliko minuta da otvorite sopstvenu prodavnicu i da postanete član sajta mojekrpice.rs.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 коментара:

Post a Comment