Post Icon

Navlake za štikle / Heel Condoms

Žene širom sveta potpuno su poludele za navlakama za štikle koje jedan par obuće pretvaraju u bezbroj sasvim novih, fantastičnih i potpuno šik štiklica. Ovaj modni hit ne samo da lepo izgleda već i štedi novac, a damama omogućava da njihove omiljene cipelice uvek budu u centru pažnje.

Navlake za štikle ili kako se u originalu zovu "heel condoms" proslavile su mladu dizajnerku iz Porto Rika Sandrisabel Ortiz. 
Iako je imala odlično plaćen posao na Vol Stritu ova kreativna devojka odlučila je da napusti udobnost kancelarije i upusti se u dizajn sopstvene line obuće.
Međutim, kao i sve žene i ona je bezuspešno pokušavala da sve svoje cipelice ugura u kofer za putovanja, a onda je jednog dana pomislila : "Ako se mi sređujemo i oblačimo, zašto to isto ne bismo radili i sa našim cipelama?". 
Tako su nastale navlake za štikle, koje imaju višestruku funkciju, jer osim što vaš omiljeni par štikli čine svaki put drugačijim i neponovljivim, one štite obući, štede novac, sjajna su opcija za putovanja, lako se održavaju i mogu se ponovo koristiti.  Jedna večinina odgovara svakoj vrsti štikle, a sve što treba da uradite je da navlaku navučete na štiklu i ako ima neki dodatak vežete ga oko članka, a onda pravac u grad.
Sigurno ćete biti primećeni! Iako se ove navlake ne prodaju kod nas možete ih naručiti putem "fejsbuka" ili preko zvaničnog sajta:

Tekst preuzet sa:




Women around the world are totally crazy for "Heel Condoms" which a pair of high heel shoes converted to a myriad of completely new, fantastic and totally chic heels. The fashion hit not only looks good but also saves money and lets the ladies to their favorite shoes are always in the spotlight.

Condom-like covers that let you play dress up with your shoes.

                               have many perks:

+ Make simple shoes a conversation piece
+ Mix and Match with outfits
+ Great for travel
+ Easy to wear
+ Protect heels from damage
+ Reusable
+One size fits all

How to give your shoe a condom fix?
Simply slip them up your heels and either place the elastic band under your foot to keep in place or tie the two straps around your ankle.

Heel Condoms you can order through of Facebook or through the official website:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 коментара:

dictionaryoffashion said...

Savrsena ideja! :)))
Svaka joj cast...meni se ovo jaaaaako svidjaaa :)))
http://dictionaryoffashion.blogspot.com/

sugarhoneybaby said...

Super fora.Lepo izgleda a i prakticno je.Ja sam svoje omiljene stikle izgulila pre par dana na Mikseru:(

Post a Comment