Post Icon

Kuglanje / Bowling

Pre neki dan bila sam sa društvom u kuglani i naravno provod je bio super... pikado, kuglanje, stoni fudbal - što da ne, šta više jedno veliko DA! Priznajem nisam bila baš najbolja u kuglanju, kugla mi je više bila van staze negu na stazi, ali tokom igre sam se popravljala...da smo ostali još jedno 4-5 sati verovatno bih i oborila neki čunj (šalim se, nisam bila baš tolikoooo loša:)).
Međutim, za to vreme, a i posle kada sam razmišljala o tom popodnevu meni je asocijacija bila scena iz moje omiljene serije Sex And The City - sećate se u drugoj sezoni kada Keri vodi Zverku na kuglanje, e pa baš ta scena je meni bila pred očima.
Znam da to popodne koje sam provela sa društvom nema baš pune veze sa ovim odlomkom iz serije, ali... da i ja sam sprema za drugu partiju, pa i da ponovo "poginem" :) 
 

Bowling with friends = great time.
But my first associated with bowling is scene from my favorite TV show Sex And The City - remember in second season when Carrie takes Big of bowling.
I know that bowling with friends and there is not much to do with this scene, but ... I'm ready for second game, and to die again.
 
 

A tu su naravno i iznajmljene dvobojne cipele...
And there are, of course, leased two-tone shoes ...  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 коментара:

Маја said...

Tambap za video i text! :) :*

Anonymous said...

super blog!:) julietspen.blogspot.com

Borislawa said...

Hvala :)

Post a Comment