Post Icon

Novine na noktima / Newspapers on your nails

Novine možete koristiti na mnogo načina, naravno prvo za čitanje, a posle za mnoge druge stvari. Evo ja vama sada dajem jedan predlog kako ih koristiti, za još neku od tih drugih stvari. Jednostavno, imajte novinski članak na svojim noktima. :)
Za ovaj mali eksperiment potrebne su vam novine, lak za nokte svetle boje, prozirni lak, alkohol, kao i aceton i parče vate u slučaju da dođe do neke greške, kako bi je mogli ispraviti.

You need the newspaper, nail polish bright colors, clear lacquer, alcohol, and acetone and a piece of cotton in the event of an error, so that it can fix.


Nalakirajte nokte svetlim lakom u dva sloja i pustite da se dobro osuši. Nakon što se lak osoši, nokat potopite u alkohol ili poprskajte alkohol preko njega. Zatim na taj nokat nalepite parče novina (veličina parčeta neka je tolika da prekrije ceo nokat) pritisnite malo, a zatim polako skinite novinu sa nokta gledajući da se ne zalepi. 

Brush nail polish in two coats and let dry well. After that nail soak in alcohol or alcohol sprayover it. Then paste the nail on the piece of newspaper (the size of a piece is such that cover the entire nail) press a bit, then slowly remove the paper with the nail looking to not stick.


Nakon toga nokat prelakirajte završnim slojem sa nekim prozirnim lakom. Postupak ponoviti za svaki nokat.

After that, nail brush with a clear lacquer. The procedure repeated for each nail.

I eto - novine na vašim noktima.
And there are- newspapers on your nails.


P.S. Zbog tehničkih problema bila sam primorana da koristim slike koje sam našla na netu  (zbog boljeg prikaza i objašnjenja postupka). Nadam se da mi ne zamerate, a ja obećavam da čim budem rešila taj problemčić oko prebacivanja slika, stavljam moje.

P.S. Due to technical problems I was forced to use the pictures that I found on the net (forbetter view and explanation of the procedure). I hope I do not mind, and I promise that as soon as I will solve this problem about transferring files, I will put my pictures.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 коментара:

Marija said...

Super fora ;)!
Pratim te...

Borislawa said...

Hvala :)

Post a Comment