Post Icon

LEOPARD PRINT - trend koji ne prestaje

Animal šara izgleda da nikada ne izlazi iz mode, pa se tako i u sezoni jesen/zima 2010/2011 našao na modnim pistama svih svetskih modnih prestonica. Leopard šare su bile najčešći print koji se mogao videti - haljine, obuća, majice, mantili - leopard print se može videti svuda i kombinovati sa svim bojama, pa čak i sa crvenom, međutim ova se šara najbolje uklapa sa crnom, tamno zelenom ili sivom. Ukoliko ne želite da naglašavate leopard šaru, onda je za vas rešenje neke detalj poput cipela, torbe ili marame u ovoj šari.

Kako su kreatori koristili leopard print u svojim kreacijama:

DOLCE & GABBANA
Poštovani brend kao što je Dolce&Gabbana, kao i Mulberry koristili su leopard šaru u izobilju. Svaki komad obuće, accessories-a i obuće bilo koje vrste, obojili su ovom šarom.

DRIES VAN NOTEN
Dok su se Dolce&Gabbana opredelili za klasični stil sa leopard šarama, Dries Van Noten se odlučio da laopard šaru koristi u kombinacijama za svaki dan - casual look.

ETRO
Treba napomenuti da je Etro za svoju kolekciju jesen/zima 2010/2011 koristio plemenske motive, tako da se leopard print sa sigurnošću uklopio u tu ideju.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 коментара:

Post a Comment