Post Icon

Ali ja nemam šta da obučem! / But I have nothing to wear!

Predpostavljam da vam se bar jednom dogodilo da stojite ispred ormana i kažete kako nemate šta da obučete, a pritom vam je orman pun svakojakih lepih stvarčica. Meni se to dešava veoma često i zato sam se pitala koji je razlog tome.

I guess you at least once happened to stand in front of the closet and say that you have nothing to wear, and while you closet full of all sorts of nice little thing. To me it happens very often, so I wondered what has caused it.
 

Baš na tu temu sam sa drugaricom pre neki dan pričala i došle smo do zaključka da je jedan od razloga taj, što baš u tom trenutku kada se spremamo da izađemo ništa iz našeg ormana ne odgovara trenutnom raspoloženju. Drugi razlog je možda i taj što su nam sve stvari dosadile ili baš tada nemamo inspiraciju da smislimo neku novi kombinaciju sa stvarima koje  već imamo ili... ne znam, možda smo jednostavno kupoholičarke koji ne mogu da podnesu, a da u orman ne ubace neku novu stvarčicu.

Just on that subject, I talked with a friend and we came to the conclusion that one of reasons is, that just at the moment when we getting ready to go out nothing from our closet does not suit ours current mood. The other reason can sometimes be lake of inspiration to create a new interesting combination with think that we already have, or... I do not know, maybe we are just shopocholic who can't stand to don't have something new in closet.
 

Šta vi mislite o tome? Kakvo je vaše iskustvo i koji su vaši razlozi za izgovaranje već svima dobro poznate rečenice: "Ja nemam šta da obučem!"?

What are you think about that? What is your experience and what is your reason to say one of the most popular setence: "I have nothing to wear!"?

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 коментара:

Bamby said...

eeeeee draga moja, moj veciti problem!! ormari kipe, imam ih 3, i dalje nemam sta da obucem!! svako jutro ista prica, ista nerviranja, mislim da je to tacn razlog to sto sam sve iznosala i da mi je dosadno ( iako je kupljeno skoro)!!

sugarhoneybaby said...

I ja naravno imam isti problem,ceo jedan zid mi je u plakarima i stvarno imam mnogo stvari,ali ja se stalno uhavatim jednog br.stvari a na druge potpuno zaboravim i da postoje.I naravno uvek mi nove kolekcije deluju zanimljivije od onih koje vec imam:)

Kristina Grabez said...

hehe moj plakar je zaseban sobicak u koji se ulazi iz moje sobe - zapravo je tata morao da mi pregradi pola terase da bi mi ga napravio :D
a razlog zbog kojeg stalno kukam kako nemam sta da obucem je taj da NIKAD ne zelim da ponavljam identicne odevne kombinacije. Izmiksujem sta se da izmiksati i CAO! hihiih super blogic, pratim te :)))

Ivanasworld said...

stalno mi se to desava kad zurim :-)
svrati :-)

http://streetartlifestyleartfashionandco.blogspot.com/

Borislawa said...

Drage moje, znači sve imamo isti problem :)
Meni još gore bude kada mi neko drugi kaže: "kako nemaš šta da obučeš, pun ti je orman!", pa onda još krene da smišlja kombinacije umesto mene... joj tad poludim i tek onda ne mogu da smislim šta da izvučem iz ormana :)

Keti's Closet said...

It's so true, great post! I'm following you, hope you'll follow back. Cheers from Macedonia=)

http://ketiscloset.blogspot.com/

Post a Comment